food

Reiniging Voedingsindustrie

Optimas Group knapt het vuile werk voor u op. Van eerder eenvoudige schoonmaakopdrachten tot complexe en delicate industriële reinigingsprojecten. Wij lossen het op. Snel grondig en tegen een correcte prijs.

schoonmaak2Optimas heeft een ruime ervaring in de reiniging in de voedings- en vleesindustrie. Variërend van het onderhoud van een productielijn, tot de zeer gespecialiseerde handmatige reiniging van machines. We werken bovendien volledig volgens de richtlijnen en normen in de sector (cleanroom, HACCP, ...)

De voedingsindustrie rekent op ons om te voldoen aan de strenge HACCP-kwaliteits- en hygiëne-eisen. Wil u de levensduur van uw industriële en technische installaties optimaliseren? Optimas Group heeft een zeer ruime ervaring in de industriële schoonmaak en het reinigen van ventilatiesystemen in professionele keukens, bedrijven en restaurants volgens de HACCP-normen.

U wenst een specifiek schoonmaakplan? Geen probleem. Samen met u werken we graag een pakket uit. Gebouwenonderhoud, vloerbehandeling, onderhoud ventilatiesystemen, onderhoud grootkeukens en sanitaire installaties, enz. we staan graag tot uw dienst.

Optimas Group NV

Optimas Group NV

Poortakkerstraat 39
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 (0)9 240 98 30
info@optimasgroup.be


Optimas Group is onderaannemer en biedt bedrijven een totaalconcept op maat. Voor productieactiviteiten, logistieke en schoonmaakactiviteiten lees meer...

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia