gyprocwerken

Gyprocwerken

Optimas Group is de ideale partner bij het realiseren van al uw nieuwbouw en renovatie projecten. We luisteren eerst en vooral naar de specifieke wensen die u heeft. Vervolgens geven wij ons deskundige advies over de verschillende mogelijkheden.

bouwen2Optimas Group stelt dan ook enkel vaklui aan die evenzeer kunstenaar als handarbeider zijn. Dagelijks zijn onze teams met ervaringsdeskundigen in de weer om klanten tevreden te stellen.

Onze uitmuntende stukadoors werken enkel met de beste kwaliteitsmaterialen op de markt. Ze werken alles perfect af, geven deskundig advies en respecteren planningen en afspraken.

Totaalprojecten

Optimas Group realiseerde reeds verschillende projecten in opdracht van zowel bouwfirma’s, projectontwikkelaars, industriële bedrijven als particulieren.

Wenst u een gedetailleerde offerte? Geen probleem. Samen met u werken we graag een voorstel uit. Wandafwerkingen, valse plafonds, valse wanden, binnen- en buitenschilderwerk, betonreparatie, deelvervanging stucwerk, enz. Optimas Group zorgt telkens voor een snelle en efficiënte uitvoering.

 

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia