industrial

Industriële Schoonmaak

Optimas Group knapt het vuile werk voor u op. Van eerder eenvoudige schoonmaakopdrachten tot complexe en delicate industriële reinigingsprojecten. Wij lossen het op. Snel grondig en tegen een correcte prijs.

schoonmaak2Industriële reiniging van vloeren en machines, schoonmaak van parkings en terreinen, een complete schoonmaak van het bedrijfsgebouw. Niets is ons te vuil of te zwaar. Wij zorgen voor een kordate aanpak.

Optimas Group is gespecialiseerd in de industriële reiniging van sanitair, dampkappen, ventilatie en ontstoffingwerken. Wij doen het hygiënisch en technisch onderhoud van sanitaire installaties, dampkappen en ventilatiesystemen alsook de algemene dieptereiniging van ovens, verdampers, productielijnen, productiemachines, ontstoffingen, enz.

Binnenklimaat

Ook een goed binnenklimaat is essentieel voor de productiviteit van uw werknemers. Niet alleen de temperatuur en de vochtigheid, maar ook de kwaliteit van de lucht die uit het luchtbehandelingssysteem komt, zijn bepalend voor een goed binnenklimaat. Optimas Group zorgt ervoor dat uw luchtbehandelingssysteem en sanitair in een perfecte hygiënische conditie verkeren.

U wenst een specifiek schoonmaakplan? Geen probleem. Samen met u werken we graag een pakket uit. Gebouwenonderhoud, gevelreiniging, glasreiniging, zonnepanelen reinigen, vloerbehandeling, onderhoud ventilatiesystemen, onderhoud sanitaire installaties, enz. we staan graag tot uw dienst.

Optimas Group NV

Optimas Group NV

Poortakkerstraat 39
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 (0)9 240 98 30
info@optimasgroup.be


Optimas Group is onderaannemer en biedt bedrijven een totaalconcept op maat. Voor productieactiviteiten, logistieke en schoonmaakactiviteiten lees meer...

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia