nieuwbouw

Schoonmaak Nieuwbouw

Optimas Group knapt het vuile werk voor u op. Van eerder eenvoudige schoonmaakopdrachten tot complexe en delicate industriële reinigingsprojecten. Wij lossen het op. Snel grondig en tegen een correcte prijs.

schoonmaak5Optimas Group zorgt voor de eerste opkuis na uw werken. Na de bouw en renovatie staat ons team klaar voor de eerste grote schoonmaak: Verwijderen van cementsluier, bouwafval en stofresten, grondige reiniging van ramen, wanden, vloeren, tapijten, enz. we staan graag tot uw dienst.

Optimas Group zorgt voor een grondige reiniging bij de oplevering van uw woning, appartement of kantoor bij het einde van een renovatieproject, of bij nieuwbouw.

Verkoop & Verhuur

Na een grondige dieptereiniging is het pand volledig schoon. Ook bij verkoop of bij het opnieuw verhuren garanderen wij een uitmuntende service. Bij eventuele huurschade kunnen we instaan voor puinophaling, herstelling, schoonmaak, ontsmetting en ongediertebestrijding.

Optimas Group NV

Optimas Group NV

Poortakkerstraat 39
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 (0)9 240 98 30
info@optimasgroup.be


Optimas Group is onderaannemer en biedt bedrijven een totaalconcept op maat. Voor productieactiviteiten, logistieke en schoonmaakactiviteiten lees meer...

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia