office

Schoonmaak Kantoren

Optimas Group knapt het vuile werk voor u op. Van eerder eenvoudige schoonmaakopdrachten tot complexe en delicate industriële reinigingsprojecten. Wij lossen het op. Snel grondig en tegen een correcte prijs.

schoonmaak3Het dagelijkse of periodieke onderhoud van kantoorruimtes is voor ons een kleine moeite. Het hart van uw bedrijf ligt er altijd netjes bij. Op een discrete wijze, maken we uw computers, meubels, printers, enz. weer zo goed als nieuw.

Met discretie en professionalisme zorgen wij ervoor dat uw kantoorruimtes schoon blijven. Dag na dag. Zo werkt uw personeel in de aangenaamste omstandigheden.

Een schone werkvloer

Of het nu gaat om het reinigen van glas, vloeren of specifieke ondergronden, Optimas Group streeft de perfectie na en staan garant voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Naast de klassieke schoonmaaktaken kan Optimas Group ook logistieke taken binnen uw bedrijf vervullen. Zo wordt ons ook regelmatig gevraagd om interne verhuisbewegingen te begeleiden, kleine klusjes op te knappen of in te staan voor de housekeeping. Een zoveelste bewijs van onze flexibiliteit en het polyvalente karakter van onze werknemers.

U wenst een specifiek schoonmaakplan? Geen probleem. Samen met u werken we graag een pakket uit. Kantoorreiniging, tapijtreiniging, vloerbehandeling, enz. we staan graag tot uw dienst.

Optimas Group NV

Optimas Group NV

Poortakkerstraat 39
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 (0)9 240 98 30
info@optimasgroup.be


Optimas Group is onderaannemer en biedt bedrijven een totaalconcept op maat. Voor productieactiviteiten, logistieke en schoonmaakactiviteiten lees meer...

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia