steigerbouw bouwen

Montage Steigerbouw

Dak- of schilderwerken uitvoeren? Moeilijke constructies plaatsen? Metselen of gevels reinigen? Optimas Group wordt uw meest betrouwbare partner voor het plaatsen van stabiele, veilige, snel verplaatsbare, en gebruiksvriendelijke steigers.

Optimas Group is gespecialiseerd in het monteren en demonteren van gevelsteigers, rolsteigers trappentorens, dakrandbeveiliging en dak- en schoorsteen- steigers voor zowel bedrijven als particulieren.

Kies voor een degelijke steiger. De speciaal daartoe ontworpen “consoles” zijn een simpel maar zijn zeer efficiënt middel om snel en comfortabel te kunnen werken. Wij plaatsen de steiger volledig gebruiksklaar voor de aannemer. De aannemer kan bij het begin van zijn werkdag dus meteen van start met datgene waarin hij het best is.

Gedetailleerde Prijsofferte

Het monteren van steigers is maatwerk en elk project is anders. Elke montage wordt voorafgegaan door een nauwkeurige opmeting ter plaatse. Hierbij wordt rekening gehouden met het soort werkzaamheden waar de steiger voor wordt gebruikt met als doel een veilige en toegankelijke werkomgeving te creëren. De prijs van de montage en demontage is afhankelijk van de omvang van het project, de moeilijkheidsgraad van de steiger en de bereikbaarheid van de plaats waar de steiger dient te worden opgebouwd.

Verder wordt de huurprijs per week aangeboden en verrekend. Tussentijdse verplaatsingen worden indien mogelijk vooraf besproken. Uitbreidingen op onze steigers kunnen in overleg met onze opdrachtgever eveneens relatief eenvoudig worden uitgevoerd.

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia