steigerbouw verhuur

Verhuur Van Stellingen

Dak- of schilderwerken uitvoeren? Moeilijke constructies plaatsen? Metselen of gevels reinigen? Optimas Group wordt uw meest betrouwbare partner voor het plaatsen van stabiele, veilige, snel verplaatsbare, en gebruiksvriendelijke steigers.

Hangende steigers, overkragend en/of met aanpassingen voor bvb balkon of rond standvenster of toren, Optimas Group levert de nodige stellingen/steigers zodat u gerust en veilig uw werkzaamheden kan uitvoeren

Optimas Group verhuurt uitstekend constructiemateriaal geschikt voor alle soorten bouwprojecten. We verhuren precies de materialen die u nodig heeft. En dat is pas het begin. Met onze verschillende diensten zorgen we ervoor dat uw werk altijd kan doorgaan.

Gevelstellingen

Optimas Group beschikt over een assortiment kaderstellingen die een snelle en vlotte montage toelaat. De werkvloeren zijn een ideale zone voor werken aan gevelvlakken waarbij meerdere personen tegelijk actief kunnen zijn op verschillende niveaus. In de onderbouw van de stelling kan er op verschillende breedtes en lengtes een aangepaste aanzet voorzien worden in functie van voetpaden en winkeltoegangen.

Werksteigers & Trappentorens

Werksteigers zijn uitbouwbaar voor aangepaste opdrachten. De aanzet van deze steiger is identiek maar de uitbouw kan in alle richtingen vlotter en verder voorzien worden. De onderlinge niveaus kunnen steeds aangepast worden. Werksteigers die de overgang maken naar bijvoorbeeld een daksteiger kunnen worden uitgebreid rond schouwlichamen of bovendakse gevelvlakken.

Door de veelheid aan hulpstukken en de doordachtheid van dit systeem kan er steigers gebouwd worden die daardoor een voordeel betekenen voor de vlotte bereikbaarheid van moeilijke lokaties.

Nieuwsupdates

Ontvang onze nieuwsberichten via
Facebook
Optimas Group NV | Algemene voorwaardenAanmelden
Copyright © 2021 | Webdesign Galia